Atenție, se întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe zone din municipiul Constanţa

152
Atenție, se întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe zone din municipiul Constanţa - avarie-1633436869.jpg

Articole de la același autor

Echipele RAJA S.A. vor executa joi, 7 octombrie, lucrări de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga, din municipiul Constanța.

Pentru realizarea intervențiilor, se va sista furnizarea apei potabile, între orele 8.00 şi 23.00, către consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Chiliei – Nicolae Iorga – Bucovinei – Prelungirea Bucovinei – Ecoului – Pescarilor (Prelungirea Ion Rațiu) – Prelungirea Unirii (Pescărie) – bulevardul Mamaia – Soveja – Chiliei, cei de pe bulevardul Mamaia - tronsonul cuprins de străzile Răscoalei și Mircea cel Bătrân, precum şi către consumatorii arondați punctelor termice nr. 22, 23, 25, 29-31, 33, 35, 37, 38, 42, 106 și 107.

În același interval orar, în cartierul Tomis II, zona stadion Farul și Piața Chiliei, dar și la punctele termice nr. 24, 103, 105, 106 și 108, se va înregistra apă cu presiune scăzută și lipsa totală a acesteia la etajele superioare ale blocurilor. De asemenea, în această perioadă, până la finalizarea lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, circulația rutieră se va realiza cu dificultate în zona intersecției străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga, din municipiul Constanța.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați de lipsa apei și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametri optimi, dar și a traficului în condiții normale, în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au precizat reprezentanţii RAJA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7058 secunde