Atenție, se apropie termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale

231
Atenție, se apropie termenul scadent pentru plata impozitelor  și taxelor locale - spitagentiafiscalnr39-1503419368.jpg
 Jumătate dintre constănțeni, persoane fizice sau juridice, și-au achitat deja integral impozitele și taxele locale, până la 31 martie, beneficiind chiar și de bonificație.

Cei care au ales să-și plătească impozitele în două rate sunt avertizați de conducerea Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța că se apropie data de 30 septembrie 2017, termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate.

"Având în vedere că ultima zi de plată este o zi nelucrătoare, termenul scadent se prelungește până la sfârșitul zilei de lucru următoare, respectiv data de 2 octombrie 2017. Pentru neachitarea la termen a obligațiilor fiscale principale, începând cu ziua imediat următoare se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1 la sută pe lună sau fracție de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv. Recomandăm cetățenilor să evite plata majorărilor de întârziere și să achite la termenul menționat impozitele, taxele datorate pentru clădiri, teren, mijloace de transport, salubrizare, garaje, telefonie mobilă", precizează directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.572 secunde