Atenție, mâine noapte se oprește apa rece la Constanța!

328
Atenție, mâine noapte se oprește apa rece la Constanța! - atentiaapa-1505837284.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona centrală a municipiului nu vor avea apă rece la robinete mâine noapte, timp de șase ore.


Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua de distribuție apă potabilă de la intersecția străzilor Sarmisegetuza cu Ștefan Mihăileanu din Constanța, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în noaptea de miercuri, 20 septembrie, spre joi, 21 septembrie, în intervalul orar 23.00 - 5.00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zona centrală a orașului, în perimetrul delimitat de străzile Călărași - IG Duca - Avram Iancu - Ferdinand - Mihai Viteazu - Traian - Piața Ovidiu - Mircea cel Bătrân - Mamaia - Tomis - Călărași și zona blocurilor de pe Aleea Lupeni.


În acest interval vor avea apă cu presiuni reduse abonații din zona Piața Ovidiu și Peninsulă, cei din tronsonul delimitat de străzile Ion Lahovari - Poporului - Mihai Viteazul - Nicolae Iorga - Ștefan Mihăileanu - Gheorghe Murea - IG Duca - Călărași - Ion Lahovari, precum și cei de pe aleea Garofiței, zona cuprinsă între străzile I.L. Caragiale și București. 


"Ne cerem scuze față de constănțenii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că S.C. RAJA S.A. Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5911 secunde