Atenție, lipsă apă în localitatea Corbu și presiune redusă în Năvodari și Lumina!

336
Atenție, lipsă apă în localitatea Corbu și presiune redusă în Năvodari și Lumina! - 01ee34f738f340a1a4ed3d6ec54c680a-1620732081.jpg

Articole de la același autor

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi, 13 mai, în intervalul orar 9.00 – 18.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta magistrală de distribuție apă, cu diametrul de 800 mm, ce asigură alimentarea cu apă a societății Uzina Termoelectrica Midia S.A.. 
Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Corbu, precum și cei de pe DJ 226, zona delimitată de Stația de Alimentare Rompetrol și loc. Corbu. Totodată, în intervalul orar mai sus menționat, se va furniza apă cu presiune redusă către utilizatorii din localitățile Lumina și Năvodari.
„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, transmit reprezentanţii RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.48 secunde