Atenţie, constănţeni! Trafic îngreunat pe bulevardul Brătianu. Se lucrează la conductele de apă

Luni, 25 Ianuarie 2021
194
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii apărute, în această dimineaţă, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 630 mm, de la intersecția strada Ion Heliade Rădulescu cu bulevardul I. C. Brătianu, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bd. I. C. Brătianu, pe tronsonul delimitat de străzile Alexandru Odobescu și  Ion Heliade Rădulescu, cu sensul de mers dinspre strada Pasajului către Cora Brătianu.
În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.
“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, transmit reprezentanţii RAJA. Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 15, când va fi reluat traficul normal.


Pagina a fost generata in 0.2841 secunde