Atenție, constănțeni! Mâine este grevă Comisariatul Gărzii de Mediu

222
2
Atenție, constănțeni! Mâine este grevă Comisariatul Gărzii de Mediu - garda-1494346404.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care aveau în plan mâine să-și rezolve treburi la Garda de Mediu trebuie să știe că bat drumul degeaba până la sediul de pe bulevardul Mamaia. Toți angajații sunt în grevă generală și nu se lucrează cu publicul.

Protestul vizează nemulțumirile față de salarii și discrepanțele salariale din domeniul protecției mediului. "Este de înțeles discrepanța între importanța care se acordă la nivel global problemelor legate de protecția mediului și modul în care sunt tratați în țara noastră cei care veghează la păstrarea unui mediu sănătos. Cu toate că protecția mediului este un domeniu de importanță strategică, reprezentând o vulnerabilitate, un risc și o prioritate conform Strategiei Naționale de Apărare a țării, angajații Gărzii Naționale de Mediu nu au mai beneficiat de o creștere salarială din anul 2009, fiind remunerați în prezent conform celei mai mici grile de salarizare din întregul sistem bugetar", precizează Valentin neagoe, președintele Sindicatului Național al Gărzii de Mediu.

Comentează știrea

Degeaba
10 mai 2017
Sa se desfiinteze

Afara cu ei! Sa se desfiinteze garda de mediu! Nu dac absolut nimic pentru mediu!

Radu
10 mai 2017
Rusine!

Aceasta institutie nu a adus nimic bun societatii noastra constantene.Ei fac parte din aceeasi grupare mafiota care ne-a betonat si ne-a umplut de blocuri construite pe spatiile verzi.Acesti indivizi ar merita sa li se mareasca zilele in unul din penitenciarele tarii ,in nici un caz salariile.Pentru ce aveti voi nevoie de salarii cand traiti numai din spaga data pentru constructii ilegale.Mai bine daca ati fi desfintati,decat sa vi se mareasca salariile.Sunteti o rusine pentru tomitani.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9128 secunde