Atenție, constănțeni! Agenția SPIT de pe Atelierelor s-a mutat pe Sulmona

1051

Articole recomandate

Constănțenii care s-au grăbit ieri dimineață să meargă la ghișeele de taxe și impozite locale sau care aveau de plătit urgent o amendă, au avut surpriza să constate că agenția SPIT de pe strada Atelierelor a fost desființată.

Ghișeele fiscale s-au mutat pe strada Sulmona nr. 22, preluând spațiul destinat publicului și activității de back-office după ce agenția pentru persoane juridice s-a mutat pe bulevardul Tomis. Dincolo de faptul că este în centrul orașului, noua locație este realizată la cele mai înalte standarde.

Practic, spațiul destinat publicului este de cinci ori mai mare decât cel din strada Atelierelor, iar funcționarii și contribuabilii își vor îmbunătăți relaționarea direct la birouri amplasate într-un spațiu deschis, eliminând disconfortul interacțiunii prin intermediul ghișeelor, având în vedere volumul documentelor depuse de către persoanele juridice.

Operațiunile efectuate în cadrul acestor birouri vor fi aceleași care se derulau și în cadrul ghișeelor, printre cele mai importante fiind impuneri în evidențele fiscale, scoateri din eviden-țele fiscale, eliberare certificate de atestare fiscală, consiliere fiscal, contestații, recalculări, depunere rapoarte de evaluare, verificare rol fiscal, emitere decizii și înștiințări, restituiri.

Plățile se vor efectua la casieriile amplasate în zona separată, securizată conform prevederilor legale. Lângă aceste casierii, pe parcursul acestui an, constănțenii vor avea la dispoziție și două automate pentru plăți rapide.

Cei care nu vor dori să mai stea în pi-cioare în fața casieriilor sau a automatelor vor putea achita în continuare online, în final, aceasta fiind cea mai simplă modalitate de plată. Operațiunea se poate efectua atât pe site-ul www.spit-ct.ro, cât și prin intermediul telefoanelor mobile, cu ajutorul aplicației Etax Mobile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Noiembrie 2016
Stire din Social : Taxa de liniște, suspendată pe anul 2016
Pagina a fost generata in 0.3618 secunde