Atac la Milano: un militar a fost înjunghiat în fața Gării Centrale

200
Atac la Milano: un militar a fost înjunghiat în fața Gării Centrale - milano64748400-1568724564.jpg

Articole recomandate

Un militar italian a fost înjunghiat de un individ, marți, în fața Gării centrale din Milano. În urma acestui incident cu armă albă există suspiciuni că atacul ar fi fost unul de tip islamist, mai degrabă, potrivit primelor informații ale autorităților milaneze.


Soldatul a fost înjunghiat în gât și umăr în timpul atacului sălbatic. Potrivit presei, militarul - al cărui nume nu se cunoaște deocamdată - ar fi fost înjunghiat cu cuțitul de către agresorul care profera ceea ce semăna cu un fel de înjurături la adresa acestuia.

Victima, un militar de 34 de ani, a fost înjunghiat în Piața Aosta, din Milano. Militarul înjunghiat se afla într-o misiune menținere a ordinii publice când s-a produs atacul.

Autoritățile milaneze și martorii militarului au relatat că agresorul ar fi strigat o sintagmă islamistă, o amenințare , când polițiștii l-au capturat și a fost, ulterior, reținut de forțe de ordine.

Soldatul în vârstă de 34 de ani a fost transportat la spital de urgență, iar viața lui nu este pusă în pericol de moarte, în ciuda rănilor destul de profunde pe care le are, în special cele din zona gâtului.

Autoritățile milaneze au mai precizat că agresorul este de naționalitate străină, iar asupra acestuia s-a găsit o pereche de foarfeci și s-a aflat că individul era un vizitator frecvent al stației de tren.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4224 secunde