Atac cibernetic la CNAIR!

146
Atac cibernetic la CNAIR! - hacker11605x-1524478878.jpg

Articole recomandate

Un atac cibernetic care a avut loc în această dimineață. Hackerii au atacat site-ul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).


Site-ul conține, printre altele, componente ce conțin date personale, precum evidența rovinietelor, plățile de taxe făcute de utilizatori.

"În urma unui atac cibernetic website-ul companiei, www.cnadnr.ro, a fost compromis. Fiind găzduit de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) s-a luat decizia de a-l suspenda temporar până la întocmirea unui raport privind vulnerabilitățile exploatate și eventualele daune provocate. Vom fi anunțați de către STS atunci când siteul va fi din nou online", arată serviciul IT în e-mail-ul trimis angajaților. Cei care doreau luni dimineață să acceseze situl companiei primeau mesajul de eroare "pagină în construcție vă rugăm reveniți mai târziu".

Reprezentanții companiei au precizat că sunt mai multe site-uri afectate de atac, nu doar cel al CNAIR, și că serviciul de emitere și control al rovinietei este funcțional, chiar dacă nu pot fi făcute verificări pe site-ul companiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4412 secunde