Asociațiile de proprietari se întâlnesc, astăzi, cu furnizorii de utilități și autoritățile locale

239
2
Reprezentanții asociațiilor de proprietari din municipiul Constanța, dar și din județ au ocazia, astăzi, să discute față în față cu furnizorii de utilități și cu cei ai administrațiilor locale.


Uniunea Asociațiilor de Proprietari din Constanța și Liga Habitat organizează, la Constanța, întâlnirea asociațiilor de proprietari. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 11,00, în sala "Remus Opreanu" din incinta Prefecturii Constanța. Sunt invitați la discuții reprezentanți ai Ministerului Administrației și Internelor, ai ANRSC, RAJA, RADET, Consiliului Județean și Primăriei Constanța. 

Vor fi abordate subiecte arzătoare, legate de sistemul centralizat de încălzire, prețul gigacaloriei din această iarnă și organizarea asociațiilor de proprietari. 


Comentează știrea

admirator
24 octombrie 2012
e clara shmekeria!

au aparut pe la blocuri listele cu cei care vor primi subventii de la primarie, pentru caldura. se merge pina la 1.500 lei/persoana la familii sau 1.800 lei/persoana la cei singuri; ideea e simpla: "Boc a scumpit energia", "Noi nu avem ce face", dar ii sustinem pe saraci. Dati actele si va dam bani. (Ca doar vin alegerile, cum sa rateze ocazia de a scoate ochii mai tuturor constantenilor ca Mazare si PZD le bani de caldura?) Caci mai toti castiga sub 1.500/persoana (1.800 cei singuri.) Problema e ca -din nou- birocratia este in floare.(Pe linga mizilicul politic cu care sunbtem obisnuiti.) De exemplu, se cere copie de pe actul de identitate, dar si act doveditor ca locuiesti la adresa respectiva. pai, daca se iau toate pe raspundere personala, (si declaratiile se verifica oprin sondaj) de ce se mai cerre actul ca locuiesti la adresa respectiva? El este -oricum- in plus, pentru ca evidenta populatiei nu-ti elibereaza CI daca nu aduci acest act. (Si cei care nu au acte -contracte de chirie- pe casa, ramin fara buletine? Ce lege mai e si asta? Cum se aplica?) Deci, la ce mai trebuie primariei un act dovedeitor, daca buletinul/CI doveste, deja, acest lucru? Functionarele alea care stau de pomana pe la primarie (cam 80% din personal e feminin) nu au ce face? Vor sa-si gaseasca ocupatie si inventeaza tot felul de adeverinte si alte hartoage sa ne puna pe drumuri? Sau alte planuri cu actele noastre de casa? Ca am vazut ca notarii din oras executa ordienele primarelui, chiar daca sunt ilegale si abuzive. dati copii la asociatii sa va poata vinde apartamentele -ilegal si abuziv, normal-! Mai ales la batrinii singuri, care nu se pot apara...

admirator
24 octombrie 2012
daca sunt situatii deosebite,

trebuie sa se specifice: actul doveditor se cere doar in cazurile:"....". Nu la toti!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Social : Dinți frumoși, copiii sănătoși!
Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.934 secunde