Asociația Litoral Delta Dunării are o nouă conducere

365
1
Asociația Litoral Delta Dunării are o nouă conducere - cristianbarhalescuanat-1492792445.jpg

Articole de la același autor

Asociația Litoral - Delta Dunării (ALDD) și-a ales noua conducere pentru perioada 2017 - 2019. Astfel, în urma Adunării Generale de Alegeri de joi, 20 aprilie, președinția asociației va fi deținută de patronatul ANAT, reprezentat de Cristian Bărhălescu. 


Cu acest prilej, au fost aleși și patru vicepreședinți - doi pentru județul Constanța și doi pentru județul Tulcea. Astfel, Consiliul Județean Constanța va fi reprezentat de Corina Martin, iar municipiul Constanța, de Mirela Matichescu. Consiliul Județen Tulcea va fi reprezentat de Horia Teodorescu, iar Daniel Ilușcă va reprezenta Asociația Patronatului în Turismul din Delta Dunării. 


Din Consiliul Director, mai fac parte reprezentanții Primăriei Năvodari și ai Primăriei Limanu. În același timp, Adunarea Generală a mandatat-o pe Corina Martin să reprezinte în continuare ALDD ca președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România. 


ALDD a fost înființată în anul 2007 și are ca obiectiv principal dezvoltarea și promovarea Dobrogei turistice, destinație turistică prioritară a României. Membrii săi sunt, ca autorități publice locale, Consiliul Județean Constanța, Consiliul Județean Tulcea, Primăria municipiului Constanța, Primăria municipiului Tulcea, Primăria orașului Năvodari, Primăria orașului Cernavodă, Primăria orașului Murfatlar, Primăria comunei Agigea, Primăria comunei Cumpăna, Primăria comunei Jurilovca, Primăria comunei Limanu, Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, companiile naționale Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" Constanța și Aeroportul Internațional "Avram Iancu" Cluj, patronatele hotelierilor și agențiilor de turism, cum ar fi Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România și Asociația Patronatului în Turismul din Delta Dunării, precum și companii private și firme care activează în domenii adiacente turismului. 


Comentează știrea

cetatean
23 aprilie 2017
????

ce studii de specialitate in turism si mediu au cei din noua conducere.pt noi cetatenii este important sa fim informati in acest sens. nu este un repros,dar am mai vazut un ing. agronom la transporturi etc. va rugam precizati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.571 secunde