Asociația Europeană de Spa: Este dificil de înțeles blocada impusă de autoritățile din România sectorului balnear

177
Asociația Europeană de Spa: Este dificil de înțeles blocada impusă de autoritățile din România sectorului balnear - 1-1598017936.jpg

Articole recomandate

Este greu de înțeles blocada impusă de autoritățile din România sectorului balnear, se menționează într-o scrisoare transmisă săptămâna aceasta de Asociația Europeană de Spa (ESPA) președintelui Organizației Patronale a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Nicu Rădulescu, potrivit Agerpres.ro.


"Toate destinațiile de spa din Europa sunt în prezent deschise, după ce țările au primit recomandări în acest sens din partea Organizației Mondiale a Sănătății și după ce au existat negocieri cu ministerele Sănătății și ale Turismului. Ne pare foarte rău pentru colegii noștri din România și este dificil de înțeles această blocadă, în special deoarece industria turismului de sănătate din România s-a dezvoltat în mod consistent în ultimii 10 ani doar mulțumită eforturilor sectorului privat", potrivit textului publicat de ESPA.


Asociația Europeană de Spa a apreciat că deschiderea turismului balnear românesc și deschiderea restaurantelor la interior sunt necesități.


"Este absolut imperios ca sectorul balnear românesc să fie sprijinit prin ridicarea restricțiilor pentru activitățile la interior din unitățile balneare și, de asemenea, pentru redeschiderea restaurantelor la interior pentru hotelurile care găzduiesc tratamente balneare, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare", se precizează în comunicatul ESPA.


Asociația Europeană de Spa subliniază că turismul balnear a fost redeschis în țările vecine României Bulgaria și Ungaria încă din luna mai.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6742 secunde