Aşezământul din Techirghiol, pentru copii abandonaţi şi mame abuzate, aproape gata

247
Aşezământul din Techirghiol, pentru copii abandonaţi şi mame abuzate, aproape gata - asezamantuldintechirghiol-1611861893.jpg

Articole de la același autor

Aşezământul social dedicat copiilor abandonaţi şi mamelor aflate în dificultate „Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare”, din localitatea Techirghiol, este aproape de finalizare. Construit de la zero de preotul Claudiu Banu, căminul este un proiect al Parohiei Sfântul Mare Mucenic Mina din Parcul Tăbăcărie din Constanţa, şi ar putea primi beneficiari încă din primăvară.

„Organizăm funcţionarea aşezământului, iar lucrătorii se ocupă de finalizarea clădirii. În anul 2015 era un simplu desen, o schiţă. Astăzi există aievea. Cinci ani de muncă, de efort colectiv în binele mamelor şi pruncilor abuzaţi, spre a le schimba viaţa. Oamenii, atunci când se unesc în bine, pot face minuni. Am reuşit să unesc o întreagă comunitate în jurul acestui proiect, în jurul acestor ziduri, reci deocamdată, dar calde în viitorul următor. Lângă mine au venit, zeci, poate sute de oameni minunaţi care au oferit sprijinul lor necondiţionat, oameni fără de care acest vis ar fi fost neîmplinit. Nu mai avem mult, pe ultima sută de metri vă invit să ne mobilizăm, să învingem teama celor cu teamă şi să întărim nădejdea că în noi a rămas ceva omenie în tăvălugul acestor vremuri tulburi”, spune preotul Claudiu Banu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Septembrie 2020
Stire din Social : Împreună putem salva viața micuței Alessia!
Pagina a fost generata in 1.3448 secunde