Artişti de renume mondial, pe scena UNTOLD, de anul acesta

387
Artişti de renume mondial, pe scena UNTOLD, de anul acesta - untoldseptembriecluj-1628172740.jpg
UNTOLD găzduiește, an de an, în România artiști și DJ de renume din toată lumea, pe toate scenele festivalului și reprezintă cu succes genuri muzicale din diverse stiluri, de la trupe live la seturi de excepție electronice, EDM, techno, tech-house, house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, trip-hop, trance, tribale, pop, hip-hop, rock sau reggae și nu numai. Creatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri din Europa aduc și în 2021 nume reprezentative pentru genurile underground. Charlotte de Witte, Claptone, Seth Troxler, Caspa, Cellini, Colyn, DJ Snow & MC Agent, DJ Shiver și mulți alții urcă între 9 și 12 septembrie pe scenele Alchemy și Galaxy și completează astfel line-up-ul excepțional pentru cea de-a șasea ediție UNTOLD.

Pe locul 1 în 2020 în Top 100 Alternative, clasament întocmit de DJ Mag, și premiată cu premiul "Best Techno Artist", Charlotte de Witte vine pentru prima oară la festivalul UNTOLD. Denumită încă din 2017 ,,techno’s next-gen superstar” de DJ Mag, belgianca Charlotte de Witte a devenit rapid una dintre cele mai vizibile personalități de pe scena techno mondială. “You're Mine”, colaborarea cu Oscar and The Wolf, a fost lansată oficial cu Spinnin’ Records, clip-ul oficial ajungând la peste 35 de milioane de vizualizări.

Tot pentru prima oară la UNTOLD vine și olandezul Colyn, care va transforma scena Galaxy într-o zona în care spațiul și timpul nu mai contează, pentru că așa sună muzica lui. De la synth-uri și groove euforic, acest DJ, care a început să producă la vârsta de 9 ani, a reușit să devină un personaj cunoscut după lansarea „Amor”, piesă pe care Tale Of Us au folosit-o constant în aparițiile live. Producțiile semnate Colyn au intrat în DJ set-urile celor mai cunoscuți DJ tech și techno, precum Joris Voorn, Kölsch, Rüfüs Du Sol, Adriatique, Artbat, Stephan Bodzin sau Solomun.The Man, The Myth, The Mask sunt atributele din spatele unui personaj legendar - germanul Claptone, care în acest an pregătește un show special pentru UNTOLD, la scena Galaxy.

Pe scena Galaxy vor fi prezenți și Cellini, belgianul care se joacă cu un amestec de deep și house, precum și Yaya, DJ-ul canadian care a adus în producțiile proprii și în DJ set-uri elemente din muzica africană. În acest an, în liga Galaxy de la UNTOLD mixează Paul Kalkbrenner Live, Amelie Lens, Jamie Jones B2B Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Raresh, Rhadoo și Tale of Us.

Pe scena Alchemy revine în forță Caspa, producătorul britanic care are propriul show radio la Rinse FM, cu apariții pe scena marilor festivaluri din lume. “Back for the First Time” este single-ul cu care a intrat în playlist-ul stațiilor radio, inclusiv la BBC Radio 1.Organizatorii festivalului UNTOLD spun că în curând vor dezvălui un nou val de artiști și DJ-i care abia așteaptă să facă spectacol în acest an la Cluj-Napoca. Până acum au anunțat primii DJ-i ai lumii: David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi și Martin Solveig. The Script, Parov Stelar și rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată pe scena principală UNTOLD, completează momentele de live acts din festival. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.288 secunde