Arșiță în tot județul Constanța. Maxime termice de 27, 38 de grade Celsius

Miercuri, 29 Iulie 2020, 19:58
147
Vremea este deosebită de călduroasă și astăzi, în județul Constanța. De altfel, toată zona Dobrogei, estul și sud-estul țării se află sub cod galben de caniculă și disconfort termic. Meteorologii vin însă cu vești mai bune pentru sfârșitul săptămânii, când se va mai răcori.

Astăzi, temperaturile maxime vor depăși frecvent 35 de grade, iar, pe arii restrânse, se vor situa peste 37 – 38 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, indicele de temperatură – umezeală depășind pragul critic de 80 de unități. Și din nou vom avea parte de o noapte tropicală, deoarece temperatura aerului nu va coborî sub 20 de grade.

La Constanța, cerul este senin și vântul doar adie ușor, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 31 de grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou senin și termometrele vor indica minimum 22 de grade. Mâine, regimul termic rămâne același, cu excepția faptului că pe seară și în cursul nopții sunt așteptate înnorări și averse însoțite de furtuni cu fulgere.

Sâmbătă și duminică, va fi mai răcoare și se vor înregistra între 19 și 27 de grade.Pagina a fost generata in 0.2687 secunde