Arafat, despre excepții pentru nevaccinați: Pensionarii care au de ridicat pensii nu au nevoie de certificat verde

215
Arafat, despre excepții pentru nevaccinați: Pensionarii care au de ridicat pensii nu au nevoie de certificat verde - raed-1635163474.jpg
Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat că pensionarii nevaccinați vor avea acces în instituțiile publice pentru a-și ridica pensiile fizic, iar de aceeași excepție vor beneficia și persoanele nevaccinate care au de primit alocații pentru copii sau alte prestații sociale.

„Din punct de vedere al accesului la instituţiile publice şi la cele private, au fost prevăzute unele excepţii care ni s-au ridicat de către mai multe persoane.

Potrivit Digi24, pensionarii care trebuie să ridice pensia, de exemplu, nu vor avea restricţii să ridice pensia, cei care merg pentru prestaţii sociale, alocaţii de copii, etc., pot să intre să ridice aceste prestaţii”, a declarat Raed Arafat, luni, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a adăugat că şi pe partea de justiţie sunt prevăzute excepţii, astfel încât „actul de justiţie şi de ordine publică să poată să continue normal”. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5285 secunde