Aproximativ 1.000 de rucsacuri susceptibile a fi contrafăcute, depistate în Portul Constanța

209
Aproximativ 1.000 de rucsacuri susceptibile a fi contrafăcute, depistate în Portul Constanța - rucsacuri-1641286749.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea au descoperit în Portul Constanţa, într-un container sosit din China, 1.000 de rucsacuri, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

În data de 03.01.2022, o echipa comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanta Sud Agigea a efectuat controlul fizic asupra unui container sosit din China, încărcat cu rucsacuri, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Ilfov.

În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interior se aflau mai multe baxuri ce conţineau 1.000 rucsacuri, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 250.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor. Totodată, polițiștii de frontiera efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4866 secunde