Aproape toţi angajaţii de la Paşapoarte şi Permise, vaccinaţi împotriva COVID-19

210
Aproape toţi angajaţii de la Paşapoarte şi Permise, vaccinaţi împotriva COVID-19 - aproapetotiangajatii-1637000603.jpg

Articole de la același autor

Cea mai mare parte a angajaţilor de la Prefectura Constanţa şi de la serviciile care lucrează cu publicul sunt vaccinaţi împotriva COVID-19.

Potrivit prefectului Silviu Iulian Coşa, 88% din angajaţii Instituţiei Prefectului Judeţului Constanţa, 88% din angajaţii de la Serviciul Paşapoarte şi 85% din angajaţii de la Serviciul Permise şi Înmatriculări au certificat verde de vaccinare. „Încă de la începutul campaniei de vaccinare, m-am implicat direct în toate acțiunile de promovare și conștientizare. Ele nu s-au rezumat la societatea civilă, ci și la colegii mei. Nu este suficient să dai un ordin, fără să îți pese de impactul pe care îl are asupra oamenilor, ci este important să te mobilizezi, să oferi un exemplu personal și să explici beneficiile vaccinării. Astfel, am ajuns în situația în care cei mai mulți dintre colegii mei sunt vaccinați”, explică prefectul judeţului Constanţa.

Acesta face un apel la populaţie să nu mai ezite şi să meargă să primească unul dintre vaccinurile care limitează ravagiile pe care le poate face virusul SARS-CoV-2. „Vaccinarea este o alegere, o opțiune pe care fiecare dintre noi o ia pentru sine, pentru familie, pentru prieteni și colegi. Colegii mei au înțeles care sunt beneficiile imunizării: protecție sanitară, socială și un moral mult ridicat, vaccinarea fiind un instrument care ne apropie de normalitate. Cum mulți au văzut beneficiile, sunt sigur că mulți dintre cei nehotărâți vor vedea, treptat, că vaccinul nu conține cipuri, otravă și minciuni, ci reprezintă doar soluția universal valabilă pentru revenirea societății într-un punct de liniște”, mai spune prefectul Silviu Iulian Coşa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3605 secunde