Apel pentru viață! O tânără polițistă are nevoie de sprijinul semenilor

515
2
Apel pentru viață! O tânără polițistă are nevoie de sprijinul semenilor - umanitarpolitista-1575409031.jpg

Articole de la același autor

O tânără din Constanța, mămica unui prichindel de un anișor și subinspector în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, are nevoie de sprijinul comunității pentru a se lupta cu o boală grea. 


În urmă cu un an, mai precis pe 1 noiembrie 2018, ziua în care a adus pe lume un prunc frumos, Mădălina Cojocariu a primit o veste teribilă: a fost diagnosticată cu cancer la colon și metastaze la ficat. Astfel că, pentru tânăra de 31 de ani, primul an de viață al fiului ei a fost umbrit de durere, lacrimi și drumuri lungi, costisitoare și obositoare la o clinică din Turcia, unde a urmat un tratament pentru a învinge afecțiunea. 


Rezultatele s-au văzut, dar, din motive financiare, tânăra s-a întors în instituțiile medicale din România. Aici, însă, rezultatele nu sunt încurajatoare. A încercat un nou tratament, de data aceasta în Germania, dar medicii i-au dat o altă veste teribilă: cancerul s-a extins la plămâni. 


"Singurul tratament pe care Mădălina l-ar mai putea încerca acum este imunoterapia, care costă 7.000 de euro pe lună și nu este decontat de Casa de Asigurări de Sănătate", au făcut apel rudele și prietenii tinerei din Constanța. 
"Simt că viața mea atârnă de un fir de ață și nu îmi pot imagina că băiețelul meu, David, va crește fără mămica lui", spune Mădălina. 


Cei care doresc să o ajute pe tânăra mămică pot face donații în lei, în contul RO05 RZBR 0000 0600 0719 4308, Raiffeisen Bank, cod Swift RZBRROBU; în euro, RO44 RZBR 0000 0600 1526 4879, cod Swift RZBRROBU; ambele conturi sunt pe numele Mădălina Cojocariu. 


Comentează știrea

Un doctor
23 noiembrie 2021
Cancer colon ficat

Sa se duca si la un control la dr Teodor Badescu la BUC si sa se duca si la Institutul national de medicina alternativa si complementara soseaua Panduri.

medicina
23 noiembrie 2021
cancer

Sa se duca si la un control la dr Teodor Badescu la BUC si sa se duca si la Institutul national de medicina alternativa si complementara soseaua Panduri.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4655 secunde