Aparat pentru depistarea rapidă a coronavirusului, la Spitalul de Boli Infecțioase

225
Aparat pentru depistarea rapidă a coronavirusului, la Spitalul de Boli Infecțioase - aparatdedepistarecoronavirus-1583444504.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța va achiziționa un aparat modern pentru depistarea rapidă a virusului Covid-19. Consiliul Local Constanța a aprobat, ieri, suplimentarea bugetului unității medicale cu suma de 292.000 de lei, pentru achiziționarea unui aparat de tip platformă multiplex automată InGenius - Elitech în vederea diagnosticării pacienților infectați cu Covid-19. 


"Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ne-a solicitat banii respectivi având în vedere problema prioritară de sănătate publică la nivel mondial, generată de extinderea infecției cu coronavirus. Chiar dacă demersurile au fost făcute și către Ministerul Sănătății, am considerat că nu putem să așteptăm și că până se centralizează toate solicitările, se fac rectificări de buget și așa mai departe, este de datoria noastră să acționăm prompt și rapid", a anunțat primarul Decebal Făgădău. 


Suma va fi acoperită prin majorarea veniturilor din vânzarea unor bunuri aparținând domeniului privat al statului sau al unităților administrativ teritoriale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3426 secunde