Anunțul de ultimă oră făcut de Carmen Dan!

294
Anunțul de ultimă oră făcut de Carmen Dan! - nzgwjmg9ndqwjmhhc2g9ywnhymi1zdfl-1559401843.jpg
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, le-a cerut prefecților să fie în teren, în comunitățile unde au fost înregistrate probleme din cauza fenomenelor meteorologice, potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de MAI.

"Ministrul Carmen Dan a luat legătura din Centrul Operațional de Comandă al MAI cu toți prefecții din județele unde s-au înregistrat efecte ale fenomenelor meteorologice periculoase, asigurându-se că aceștia sunt implicați în coordonarea intervențiilor pentru ajutorarea populației. Ministrul Carmen Dan a cerut prefecților să fie în teren, în comunitățile unde au fost înregistrate probleme. La finalul zilei, în jurul orei 19,00, se va organiza o videoconferință pentru a se trece în revistă un prim bilanț al pagubelor la nivel național", se precizează în comunicat.

Conform aceleiași surse, mai sunt sub cod portocaliu meteo patru județe din nordul țării, respectiv Suceava, Neamț, Iași și Botoșani, iar sub cod portocaliu hidrologic 15 județe - Argeș, Brașov, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Teleorman și Vâlcea.

În județele unde situația s-a stabilizat se lucrează deja la inventarierea pagubelor și acordarea primelor forme de ajutor, constând în distribuirea de apă potabilă sau dislocarea unor containere pentru cazarea persoanelor ale căror locuințe au fost inundate, se mai arată în comunicat.

Sursa: agerpres.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9554 secunde