ANUNȚ UMANITAR! Președintele Clubului Județean de Ciclism Constanța are nevoie urgent de sânge

344
ANUNȚ UMANITAR! Președintele Clubului Județean de Ciclism Constanța are nevoie urgent de sânge - whatsappimage20211016at200038-1634550296.jpg
Membrii Clubului Județean de Ciclism Constanța apelează la sprijinul comunității constănțene pentru a veni în ajutorul președintelui acestui club - Victor Bănescu, care are nevoie urgent de sânge.

„Marți va fi supus unei operații extrem de importante pentru viața și sănătatea sa, iar medicii de la Spitalul Militar Constanța au transmis că pentru a face operația, trebuie să mergem la Centrul de Transfuzii Sanguine din Constanța pentru a dona sânge pentru domnul Bănescu.

Domnul Victor este într-o situație destul de rea și prin intermediul nostru, cel al comunității de bicicliști/cicliști din Constanța, trebuie să fim alături de el și să mergem în număr cât mai mare să donăm sânge pentru dânsul.

Cei care vor dona sânge, vă rugăm să menționați la asistente numele Victor Bănescu - Spitalul Militar, pentru ca sângele donat de către voi să ajungă la domnul Bănescu pentru a fi operat marți.

Sănătate multă îți dorim nea Victor și suntem alături de tine în aceste momente! Fii puternic și vom reveni mai puternici după această încercare!”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2401 secunde