ANUNŢ OFICIAL DE LA ISJ. Cum vor învăţa elevii din Constanţa

492
ANUNŢ OFICIAL DE LA ISJ. Cum vor învăţa elevii din Constanţa - elevi-1599804923.jpg

Articole de la același autor

În municipiul Constanţa, cu excepţia unor gradiniţe, toate unităţile de învatamant, scoli gimnaziale, colegii şi licee, vor desfăşura cursurile în scenariul al doilea.


"Având în vedere Ordinul comun MEC - MS nr. 5.487/1.494/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 804 din 1 septembrie 2020, s-au transmis astăzi Inspectoratului Școlar Județean Constanța propunerile privind scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ din județul Constanța, începând cu 14 septembrie 2020. Aceste propuneri au fost aprobate în consiliul de administrație al fiecărei instituții școlare, fiind avizate de IȘJ și DSP Constanța. În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de astăzi, 10 septembrie 2020, au fost aprobate după cum urmează:
- 223: scenariul 1 (participarea directă, „față în față”);
- 285: scenariul 2 (atât participare directă, cât și on-line, alternativ: scenariul „hibrid”);
- 7: scenariul 3 (participare numai on-line).
Menționăm că vor începe cursurile cu scenariul 3:
- Şcoala Gimnazială Nr. 1 Cuza Vodă și Grădiniţa cu Program Normal Cuza Vodă (din cauza ratei incidenței cumulate peste limita de alertă de 3/1.000 locuitori, conform datelor furnizate de DSP);
- Grădiniţa cu Program Prelungit „Ion Creangă” Medgidia, Grădiniţa cu Program Prelungit „Lucian Grigorescu” Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal Nr.11 Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal „Piticot” Medgidia, Grădiniţa cu Program Normal Nr. 8 Medgidia, unități de învățământ în care se desfășoară un amplu proces de reabilitare, finalizat în 4 dintre acestea (recepția lucrărilor realizându-se la sfârșitul lunii septembrie), în curs de finalizare în una dintre grădinițe.
De asemenea, precizăm că totalul de 515 unități de învățământ cuprinde și Palatul Copiilor și cluburile copiilor, cluburile sportive și CJRAE (12 instituții)"  se arată în comunicatul transmis de ISJ Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.555 secunde