Anunț important TAROM. Iată ce se întâmplă cu călătoriile planificate înainte de 31 august

Luni, 18 Mai 2020
396
TAROM a anunțat luni că toate călătoriile planificate înainte de 31 august pot fi reprogramate gratuit, informează Digi24.


"Pentru că siguranța pasagerilor noștri este esențială respectăm cu strictețe toate recomandările autorităților sanitare, respectiv reglementările în vigoare și am luat toate măsurile necesare pentru prevenirea și diminuarea riscului extinderii epidemiei de Covid-19. În plus, pentru a oferi o mai mare flexibilitate pasagerilor noștri, compania TAROM oferă în mod gratuit posibilitatea de a reprograma călătoriile astfel: pentru date ulterioare, cu păstrarea destinației de călătorie, la alegere pe oricare dintre cursele operate Tarom de pe destinația inițială; către orice altă destinație operată Tarom, fără a încasa o taxă de penalizare", se arată în anunțul publicat pe site-ul companiei.


Această facilitate comercială este valabilă pentru bilete cu cel puțin o dată de călătorie programată până la 31 august 2020, iar pasagerii au posibilitatea de a alege noua dată și/sau destinație, oricând în 12 luni de la data de emitere a biletului.


"Vă invităm să vă planificați cu încredere noile itinerarii, deoarece, indiferent de restricțiile tarifului achiziționat, aveți posibilitatea să schimbați rezervarea pentru date ulterioare, doar cu încasarea diferențelor de tarif/taxe de aeroport, dacă cel inițial nu este disponibil sau aplicabil pe noile date de călătorie".


Pagina a fost generata in 0.2034 secunde