Anunț important de la Termoficare Constanța. Când se dă drumul la căldură

5810
3
Anunț important de la Termoficare Constanța. Când se dă drumul la căldură - caldurabucuresti2-1635685562.jpg
Începând de luni, 1 noiembrie, începând cu ora 8:00, va fi demarată acțiunea de furnizare a agentului termic pentru încălzirea locuințelor, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Potrivit Termoficare Constanța, furnizarea agentului termic pentru încălzire se va face în regim continuu. Precizăm că apartamentele constănțenilor se vor încălzi abia acum, după ce timp de trei zile consecutiv, media temperaturilor în intervalul 18:00 - 6:00 a fost mai mică de 10 grade Celsius.

Comentează știrea

ema
1 noiembrie 2021
caldura

A trecut demult 8 dimineata si nici urma de caldura, in toate ziarele o gramada de stiri deloc interesante dar nu se discuta deloc de ceea ce ne preocupa cu adevarat. Intre timp stam cu caloriferele in priza si ne gandim cu groaza la factura de energie si nu aflam nimic despre caldura. O sa vina vreodata sau primarul are ordin sa faca economie ca de obicei pe spinarea noastra, asa cum am inteles ca sunt ordinele, ca de, este subventionata si guvernul nu are bani cand tot el este de vina pt proasta gestionare a pretului cu liberalizarea lor, tot buzunarul companiilor energetice il ingroasa si tot pe banii nostrii. Un update, ceva despre stire?

Degeratu"
1 noiembrie 2021
Urare de sezon

Dragilor din Primarie si de la Radet/Termoficare Constanta: va urez ca atunci cand va va fi mai bine, sa va fie tot atat cat de cald ne-a fost noua in case, in ultimele 2-3 saptamani!

Ioana
2 noiembrie 2021
caldura

Suntem in data de 2 noiembrie si nici urma de caldura, ne poate spune cineva ce se intampla? E bataie de joc, rusine sa va fie!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
Stire din Social : Începe citirea contoarelor de energie termică
Marţi, 19 Octombrie 2021
Stire din Social : Fără apă caldă. Ce zone sunt afectate
Pagina a fost generata in 0.3413 secunde