Anunț important de la RADET. Cine sunt constănțenii interesați

Marţi, 09 Ianuarie 2018
505
Începând de astăzi, 10 ianuarie, și până vineri, 12 ianuarie, reprezentanții asociațiilor de locatari/proprietari pot ridica de la punctele termice de unde primesc factura fiscală lunară, procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii trecute. În ceea ce privește programul, acesta este de la ora 8.00 până la 16.00, miercuri și joi, urmând ca vineri să fie numai până la ora 12.00.

Menționăm că reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari au obligația să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte și să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET Constanța.

Potrivit RADET, în borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de încălzire pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le înaintează la ei, consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate în mod obligatoriu în Mwh.

Pentru asociațiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii decembrie 2017 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor.

Pagina a fost generata in 0.2982 secunde