ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DE LA CET! Când vin apa caldă și căldura, la Constanța

2530
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DE LA CET! Când vin apa caldă și căldura, la Constanța - dus1560165000-1576743433.jpg

Articole de la același autor

Electrocentrale Constanța SA informează consumatorii că revenirea la furnizarea agentului termic primar se va face, joi, 19 decembrie, în cursul după - amiezii. 


"Electrocentrale SA aduce la cunoștința constănțenilor că a înregistrat o avarie a instalației de producere a energiei termice, survenită în incinta CET Palas și a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte și căldură către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. Din nefericire, în timpul manevrelor de umplere a instalației a apărut o nouă avarie. În timpul nopții, echipele de intervenție din cadrul societății au lucrat pentru remedierea situației.
Estimăm ca în cursul acestei după – amiezi constănțenii să beneficieze de apă caldă și căldură. În prima etapă, vor fi alimentați consumatorii racordați la Magistrala II, respectiv cartierele Inel II, Tomis Nord, Tomis III, Faleză Nord, zona Dacia și în etapa a doua, consumatorii racordați la Magistrala I din cartierele CET, KM 4-5, Poarta 6, centru, Casa de Cultură, Tomis I și II.", anunță CET.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0712 secunde