Anunț de la RATC. Cine poate circula gratuit cu autobuzul

607
4
Anunț de la RATC. Cine poate circula gratuit cu autobuzul - autobuzstatie100calatori11380183-1478869037.jpg

Articole de la același autor

O mare parte din constănțeni poate beneficia de facilități la transportul public în comun.


Conducerea RATC face publică lista celor care au dreptul la diferite reduceri sau chiar gratuități.


Astfel, elevii și studenții au reducere de 50 la sută la abonamente, iar cei orfani sau care provin din casele de copii au gratuitate. De asemenea, și cadrele didactice, dar și personalul nedidactic beneficiază de jumătate de preț la abonamentele pe transportul public în comun.


În schimb, șomerii, vârstnicii cu pensii sub 1.250 de lei, persoanele cu handicap grav, persoanele cu venit minim garantat, veteranii de război și pensionarii peste 80 de ani se bucură de gratuite pe orice autobuz RATC. 


Comentează știrea

Mine
11 noiembrie 2016
Ratc

Andreea uita sa includa la gratuitati si etnia (era sa spun tigani dar bine ca nu am spus) ca oricum controlorii trec pe langa ei ca vantul.un punct de vedere ceva?se schimba si aspectul asta?sau sunt protejati?

Adriana
11 noiembrie 2016
Nelamurire

Ce se intelege prin "persoane cu venit minim garantat"? Cat trebuie sa ai salariul ca sa beneficiezi de reducere? Si pe ce baza iti da reducerea, trebuie sa arati fluturasul de salariu de la munca?

Aurel
12 noiembrie 2016
Gratuit

'persoane cu venit minim garantat' pot fi si patroni care se declara amarati adica abia supravietuiesc desi au bani de furat!

Cetatean
12 noiembrie 2016
in ratc

pana vine controlul, oricine poate calatori gratuit, mai ales elevii de liceu ca sa le ajunga banii pentru tigari, droguri si alcool! Copii pina la cls a6a ar trebui sa circule gratuit.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2325 secunde