Anna Cori. Calitate românească și design italian, în cel mai nou magazin de încălțăminte din City Park Mall

5483
1

Articole de la același autor

Vestitul brand românesc de încălțăminte românească Denis a deschis, ieri, la Constanța, primul magazin într-un nou concept, Anna Cori. Magazinul se află în noua aripă a City Park Mall, într-o suprafață generoasă, cu un ambient modern, aerisit și primitor.

Cu o tradiție de peste 25 de ani în domeniu și cu peste 40 de magazine în întreaga țară și în străinătate, brandul Denis aduce la Constanța încălțăminte modernă, de cea mai bună calitate.

"Toate produsele noastre sunt reali-zate din piele naturală, în fabrica pro-prie, din Suceava. Avem o colecție complexă, atât de damă, cât și pentru bărbați și, în curând, intenționăm să deschidem și un mic segment pentru copii. De asemenea, avem articole de marochinărie, poșete, curele, pentru un look unitar", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ana Cornea, manager și proprietar al Denis.

Noua colecție cuprinde atât încălțăminte din linia de lux, cât și casual și business. Modelele sunt actuale, cu detalii fine și accesorii de calitate.

"Modelele noastre sunt create de un designer italian, Davide Vaccari, unul dintre primii cinci mari designeri de încălțăminte din Italia. Filosofia brandului este aceea de a crea forme frumoase care să definească pantoful, nu ca fiind un ornament impus, ci ca o continuitate a corpului uman, bine conturat, confortabil, elegant, special pentru femeia și bărbatul contemporan", a mai spus Ana Cornea.

Magazinul Anna Cori din noua aripă a City Park Mall Constanța ne așteaptă toată luna cu prețuri promoționale, iar toată vara vor fi campanii de reduceri. 

Comentează știrea

DODO
27 mai 2016
ce sa fie ?

reclama pe fata sau ascunsa ?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Februarie 2016
Stire din Social : În luna iubirii, City Park Mall te premiază
Pagina a fost generata in 0.5674 secunde