Anchetă la ISJ Constanța în cazul copilului de 6 ani căzut de la etaj

95
Anchetă la ISJ Constanța în cazul copilului de 6 ani căzut de la etaj - fotofondschimbariisj11594225087-1601574555.jpg

Articole recomandate

Inspectorul general Mihai Sorin a anunțat, joi seară, faptul că la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Constanța a fost declanșată o anchetă în legătură cu cazul copilului de 6 ani, care a căzut de la etajul unui bloc din zona Anda.


”În cursul zilei de astăzi, 01.10.2020, Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat cu privire la un incident în care a fost implicat un elev al unei unități de învățământ din municipiul Constanța.


S-a luat legătura cu managerul unității de învățământ de la care provine elevul, în vederea colectării informațiilor cu privire la împrejurările care au dus la producerea respectivului eveniment. 


În paralel cu ancheta declanșată de IPJ, vom identifica atât circumstanțele în care s-a produs evenimentul, cât și măsurile care se impun. Directorul instituției școlare este în legătură cu familia și ne va transmite o notă explicativă, în baza căreia vom analiza situația. Deoarece elevul se afla la domiciliu în momentul producerii accidentului, în vederea protejării familiei, care trece prin momente dificile acum, nu vom oferi deocamdată detalii care ar putea conduce la identificarea minorului.


În urma analizării situației, după stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea acestui incident, se vor pune în aplicare măsurile prevăzute de lege, măsuri care vă vor fi comunicate și dumneavoastră, a declarat Mihai Sorin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0017 secunde