Anchetă, după ce mai mulți elevi au fost filmați în timp ce băteau un coleg

253
Anchetă, după ce mai mulți elevi au fost filmați în timp ce băteau un coleg - bataieinscoala777x43762842700-1550408936.jpg

Articole recomandate

Un elev de la o școală din Satu Mare a fost filmat în timp ce era bătut de mai mulți colegi de-ai săi. Imaginile au ajuns virale la scurt timp. Potrivit înregistrărilor, agresiunile au avut loc atât într-o sală de clasă, dar și în curtea școlii. 


În prima secvență, doi minori au sărit cu pumnii și picioarele pe un al treilea copil, care este lovit cu violență, în încurajările colegilor.

A doua bătaie are loc în curtea unității de învățământ și este deosebit de violentă. Mai mult, în momentul în care un elev a încercat să îi oprească pe cei doi, au intervenit alți minori, care nu au dorit ca acest scandal să înceteze, potrivit presasm.ro.


Purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Adriana Dinga, a declarat că membrii comisiei de anchetă vor verifica, luni, dacă elevii care apar în imagini sunt elevii școlii, când au avut loc incidentele și unde anume, citează romaniatv.net

"Inspectorul școlar general al ISJ Satu Mare a luat legătura cu direcțiunea Școlii Gimnaziale Mircea Eliade, iar luni dimineață se va declanșa o anchetă pentru verificarea situației rezultate în urma apariției unui filmuleț cu elevi care se bat. În funcție de rezultatele anchetei, cei care vor fi găsiți vinovați vor fi sancționați. Dacă va fi vorba și despre vreun profesor care nu și-a făcut datoria, sigur că se vor lua măsuri. Comisia de anchetă va verifica dacă elevii din imagini sunt elevii școlii, când au avut loc incidentele și unde anume", a spus Dinga.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3155 secunde