Amenzi pentru cei care aruncă gunoaie în zonele neamenajate special

Luni, 11 Mai 2020
213
Un constănțean a fost amendat cu 6.000 de lei, după ce a golit o autoutilitară plină cu moloz pe un teren proprietate privată. Conducătorul auto a fost surprins de un cetățean care a făcut fotografii pe care le-a trimis Poliției Locale. Pe baza numărului de înmatriculare, bărbatul a fost identificat și sancționat pentru fapta sa.

"Reamintim că materialele provenite din construcții și desființări nu se depozitează la platforme, ci trebuie depuse în amplasamentul din incinta Portului Constanța - zona Poarta 9. Deși polițiștii locali au intensificat activitățile de identificare a persoanelor care aruncă deșeurile pe domeniul public sau în alte locuri decât în cele special amenajate, în continuare, se confruntă cu astfel de situații", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

Oricine observă astfel de situații le poate semnala Poliției Locale, la numărul de telefon de la Dispecerat - 0241.484.205 sau prin aplicația Whatsapp, la numărul 0799/606.142. WhatsApp - Direcția Generală Poliția Locală. De asemenea, de mare ajutor este dacă fotografiile trimise conțin numerele de înmatriculare ale mașinilor sau alte date de identificare pentru a putea depista rapid persoanele care încalcă legea.Pagina a fost generata in 0.3782 secunde