X
X
Mai multe ştiri online:

Amenzi pentru cei care aruncă deșeurile din construcții în zone neamenajate

Ştire online publicată Marţi, 01 Octombrie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Reprezentanții administrației publice locale atrag atenția că materialele provenite din construcții și desființări nu se depozitează la platforme, ci trebuie depuse în amplasamentul din incinta Portului Constanța - zona Poarta 9. Așadar, aceste materiale nu se aruncă la platformele de gunoi sau în modulele pentru colectare selectivă.


Persoanele fizice sau juridice care au construit, au demolat și trebuie să scape de resturile provenite din această activitate trebuie să achite o taxă de 3 lei/tonă sau fracție de tonă, care poate fi achitată numerar sau prin POS atât la ghișeele Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT), cât și la punctul de încasare situat în incinta Portului Constanța – Poarta 9, dar și prin ordin de plată în contul Primăriei Municipiului Constanța, deschis la Trezoreria Municipiului Constanța.
Persoanele care nu respectă aceste prevederi și sunt surprinse că aruncă astfel de materiale în alte locuri decât în cele special amenajate riscă sancțiuni contravenționale cuprinse între 400-800 lei pentru persoanele fizice și între 500-1.000 lei pentru persoanele juridice.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4181 secunde