Ambasadorul Turciei, Fusun Aramaz, în vizită la Constanța

322
Ambasadorul Turciei, Fusun Aramaz, în vizită la Constanța - vizitasursanineoclock-1583445743.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța va găzdui, în cursul zilei de astăzi, vizita Excelenței Sale, Fusun Aramaz, ambasador al Republicii Turcia la București, a coordonatorului TIKA București, Yasemin Melez Bicer, precum și a altor reprezentanți ai TIKA (Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă). 


Evenimentul va avea loc la Complexul de Servicii pentru Protecția în Regim de Urgență a Copilului, a Cuplului Mamă-Copil și a Victimelor Violenței în Familie (strada Aluniș nr. 4), de la ora 14.30. 


Potrivit reprezentanților DGASPC, scopul principal al acestei vizite este intenția declarată de TIKA de a sprijini Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța în vederea reabilitării și dotării Complexului de Servicii pentru Protecția în Regim de Urgență a Copilului, a Cuplului Mamă-Copil și a Victimelor Violenței în Familie. 


Astfel, în contextul colaborărilor în beneficiul copiilor dintre DGASPC Constanța și TIKA, pe viitor va fi primit tot sprijinul din partea agenției turce pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare generală, renovare, igienizare  și înlocuire obiecte sanitare la Complexul de Servicii pentru Protecția în Regim de Urgență a Copilului, a Cuplului Mamă-Copil și a Victimelor Violenței în Familie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2554 secunde