Alimente pentru copiii din spital, donate de Clubul Lions Constanța

173

Articole de la același autor

Întotdeauna o inimă mare poate face lucruri minunate, însă, imaginați-vă ce pot face inimile a 1500 de oameni! Numai lucruri bune și frumoase pentru cei care se află în suferință sau la ananghie.


Astfel au gândit și voluntarii Lions care au donat secției de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța "Sfântul Apostol Andrei" alimente din gama Hipp, dedicate copiilor cu vârste cuprinse între zero și doi ani. Produsele au fost predate unității medicale sâmbătă, 20 iulie, și vor fi folosite pentru alimentația copiilor mici internați în spital. 


"Atunci când îți dorești cu adevărat, orice este posibil, iar voluntarii din Clubul Lions își doresc foarte mult să îi ajute pe toți cei care sunt la început de drum sau au nevoie de un sprijin de-a lungul vieții lor. Când oamenii cu o inimă mare se întâlnesc, numai lucruri frumoase se întâmplă. Încă din 1992, voluntarii din Constanța conlucrează pentru ca bătrâni, copii care suferă de diabet sau nevăzătorii să aibă parte de lucruri minunate și să poată cunoaște și partea frumoasă a vieții.  


Voluntarii Lions și-au dorit să facă această donație către Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Constanța deoarece consideră a fi cel mai bun loc de pe teritoriul Dobrogei unde aceste produse pot fi folosite de către cei care chiar au nevoie de ele și unde pot fi distribuite cel mai ușor către copii", a declarat președintele Lions Club Constanța, Cătălin Mihai Anghel. 


Lions Club Constanța este o organizație de voluntariat, având în prezent membri din tot spectrul profesional și care, alături de alți peste 1,4 milioane de voluntari din mai mult de 200 de țări, face parte din marea familie Lions Club Internațional, care acum doi ani a celebrat 100 de ani de la înființare. Motto-ul asociației este "WE Serve", ("Noi servim"), iar proiectele Lions Club Constanța s-au îndreptat, în cei 27 ani de activitate, cu precădere către domenii precum educația, tinerii, mediul, vârstnicii, dar și către problemele de vedere, deopotrivă la copii și la adulți, atât ca prevenție, cât și ca tratament. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7471 secunde