Alimente pentru bătrânii și persoanele cu dizabilități din Cumpăna

280
Alimente  pentru bătrânii  și persoanele  cu dizabilități  din Cumpăna - alimentebatrani-1545323831.jpg

Articole de la același autor

150 bătrâni săraci și 110 persoane cu dizabilități au primit, săptămâna aceasta, de la Primăria și Consiliul Local Cumpăna, pachete cu alimente, cu ocazia sărbătorilor.

"Nu putem să ajungem la inimile tuturor și asta mă necăjește acum pe moment. Nu le spun decât atât: să le dea Dumnezeu sănătate și să aibă parte de produsele oferite, de dragostea și mângâierea copiilor dumnealor", a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

În același timp, Primăria comunei Cumpăna, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădinițele "Florilor", "Sf. Maria" și Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu", a demarat, tot cu ocazia sărbătorilor de iarnă, campania locală "Fă-le o bucurie!".

Cu această ocazie, pachetele pregătite au fost donate altor 17 familii aflate în dificultate, identificate de către funcționarii publici ai Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul primăriei.

Reprezentanții primăriei spun că în localitate este deja o tradiție ca autoritățile locale, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor, astfel încât aceștia să aibă o masă decentă, iar copiii și bătrânii să nu sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2463 secunde