Alexandru Rafila: Cabinetele stomatologice trebuie redeschise în mai

229
Alexandru Rafila: Cabinetele stomatologice trebuie redeschise în mai - dent-1587538911.jpg

Articole de la același autor

Cabinetele dentare s-ar putea deschide printre primele după data de 15 mai, atunci când este prevăzută relaxarea restricțiilor actuale. Este propunerea medicului Alexandru Rafila care susține că, unele probleme dentare, chiar dacă nu sunt urgențe, se pot complica dacă nu sunt tratate din timp.


Cabinetele dentare folosesc, de asemenea, echipamente de protecție, astfel că riscul transmiterii coronavirusului este minim, este părerea medicului Alexandru Rafila. 


"Una sunt urgențele stomatologice și altceva este să nu tratezi problemele dentare care evoluează și care ulterior nu mai pot fi tratate din cauza unor modificări ale poziției dinților de exemplu, sau unor probleme legate de dezvoltare. Deci, cabinetele stomatologice, trebuie să ne gândim cum să le repornim după data de 15 mai. Este, sigur, opinia mea și am regăsit-o în propuneri din multe țări din Uniunea Europeană. Mai ales că, în cabinetele stomatologice, există obișnuința purtării echipamentelor de protecție și un echipament de protecție îmbunătățit poate rezolva problema", a declarat Alexandru Rafila pentru Antena 3.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7398 secunde