Alexandra Ușurelu, o poveste de real succes în concert la Hotel Vega

255
Alexandra Ușurelu, o poveste de real succes în concert la Hotel Vega - alexandrausurelu-1565079054.jpg

Articole de la același autor

Alexandra Ușurelu, o poveste de real succes a muzicii independente din România, revine la Hotel Vega în vara aceasta. În avanpremiera marelui concert de lansare a celui de-al doilea album al său, artista își invită publicul la două concerte cu o distribuție specială, în care se vor putea asculta live melodii de pe mult-așteptatul nou album al său, pe lângă cântecele deja cunoscute ale acesteia. Astfel, sunteți invitați la 10 și 13 august la ora 20.00 la Hotel Vega, Constanța. 


Din ianuarie 2015, Alexandra Ușurelu a susținut peste 500 de concerte cu un singur album lansat, confirmând cu fiecare apariție succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată. 


Concertele sold-out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București. Alexandra Ușurelu cucerește de fiecare dată prin candoare, simplitate și emoție, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9947 secunde