Alertă la Consiliul Județean Constanța. O angajată a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus

1193
Alertă la Consiliul Județean Constanța. O angajată a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus - consiliuljudetean2-1594986397.jpg

Articole de la același autor



Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au anunțat, în urmă cu scurt timp, că o angajată a instituției a fost depistată pozitiv ca fiind infectată cu noul coronavirus.


"Astăzi, ne-a fost adus la cunoștință că una dintre angajatele din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. Dată fiind această situație și respectând întru totul dispozițiile în vigoare referitoare la prevenirea și transmiterea virusului, începând de astăzi contacți direcți ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu", precizează cei de la CJ Constanța.


Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, va intra de asemenea în autoizolare la domiciliu și își va delega atribuțiile vicepreședintelui Claudiu Iorga Palaz. În plus, toți cei care au fost contacți direcți vor fi testați, iar în raport de rezultate vor fi luate măsuri conform legislației în vigoare. 


Așa cum era normal a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică Constanța, cea care va efectua controlul  epidemiologic de rigoare. "Vreau să îi asigur pe constănțeni că va fi asigurată continuitatea în instituția Consiliului Județean Constanța și că perioada mea de autoizolare nu înseamnă faptul că mă îndepărtez de problemele lor și de soluțiile pentru rezolvarea acestora. În așteptarea rezultatului testului, voi ține în permanență legătura cu domnul vicepreședinte Claudiu Iorga Palaz", a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.


De asemenea, în această după amiază a început activitatea de dezinfecție, care va fi efectuată în fiecare birou și pe toate căile de acces din interiorul și exteriorul instituției.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.5616 secunde