ALERTĂ ALIMENTARĂ! Vizat este un sortiment de prăjituri de bezea

360
ALERTĂ ALIMENTARĂ! Vizat este un sortiment de prăjituri de bezea - sltsakskumtoppfotoproduscover800-1552396519.jpg

Articole recomandate

Ikea recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP, 180g, din cauza declarării neclare a laptelui ca produs alergen în lista de ingrediente. Produsele afectate au perioada de valabilitate cuprinsă între 12-03-2019 și 18-04-2019. Nu este necesară dovada plății, anunță compania. 


IKEA recheamă produsul SÖTSAK SKUMTOPP, prăjituri de bezea, 180g, din cauza declarării neclare a laptelui ca alergen în lista de ingrediente.

Produsul conține pudră de zer, derivată din lapte, ceea ce face ca produsul să prezinte un posibil risc pentru sănătatea celor care au alergie sau intoleranță la lapte sau la constituenții din lapte. Deși pudra de zer este menționată în lista ingredientelor, laptele nu este, din nefericire.

Nu există motiv de îngrijorare cu privire la consumul produsului în cazul persoanelor care nu suferă de alergie sau intoleranță la lapte sau la constituenții din lapte. Clienții alergici sau cu intoleranță la lapte sau preocupați în altă privință, sunt sfătuiți să returneze produsul SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin pentru a-și primi înapoi suma integrală plătită pe produs. Nu este necesară dovada plății (bonul fiscal). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7023 secunde