Alertă alimentară la Constanța! Magazinele Billa și Auchan scot de la vânzare biscuiții Disney Frozen

3112

Articole de la același autor

Constănțenii care au cumpărat recent biscuiți din magazinele Billa sau Auchan sunt rugați să verifice ce sortiment sunt și, dacă sunt marca Disney Frozen, sunt atenționați să nu-i consume, ci să-i returneze de unde i-au luat.

Producătorul Jacobsens Bakery LTD A/S recheamă de la vânzare, din motive de protecție a consumatorului, biscuiții Disney Frozen, 150 grame, toate loturile și termenele de valabilitate, comercializate în magazinele Billa și Auchan din țara noastră. Producătorul nu exclude contaminarea cu alergeni la produsul afectat.

"Din această cauză, Billa România SRL a decis, din motive de prevenție, să retragă de la comercializare produsul cu datele de identificare menționate. Până în acest moment, nu s-au înregistrat reclamații referitoare la acest produs. Consumatorii care au achiziționat produsul sunt rugați să îl returneze în magazinele din care l-au cumpărat, chiar fără a face dovada bonului de casă. Niciun alt produs comercializat de către Billa România nu este afectat de această rechemare", precizează reprezentanții Billa România, pe site-ul Autorității Naționale Sanitar-Veterinare pentru Siguranța Alimentelor.

Pentru întrebări suplimentare, consumatorii pot apela gratuit pe teritoriul României numărul de telefon 0800/824.552, de luni până vineri, între orele 8.30 și 17. Potrivit șefilor Billa, biscuiții au fost la vânzare în toate magazinele Billa din municipiul Constanța, în magazinul din Mangalia și în cel din Cernavodă.

"Nu consumați biscuiții!"

La rândul său, conducerea lanțului de magazine Auchan a anunțat rechemarea a două sortimente de biscuiți Disney Frozen, cu fulgi de ciocolată, din două loturi. Cauza invocată de reprezentanții Auchan este "determinarea laptelui în compoziția produselor, fără a fi trecut pe etichetă". "Clienții care au achiziționat acest produs sunt rugați să nu-l consume și să-l aducă la recepția magazinului Auchan, care le va restitui întreaga valoare a produsului", se arată în comunicatul companiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5757 secunde