Plini de chimicale și antibiotice

Alarmant! Copiii au ajuns să răcească doar uitându-se pe geam

295
Alarmant! Copiii au ajuns să răcească doar uitându-se pe geam - copiiinostriseimbolnavesc-1521135694.jpg

Articole de la același autor

Chiar de Ziua Mondială a Consumatorilor, comisarul șef al Protecției Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, a lansat un program amplu de conștientizare a drepturilor acestora, dar și un avertisment către agenții economici, că nu mai sunt tolerate abaterile. 


"Până pe 22 martie, vor organiza dezbateri despre drepturile consumatorilor, atât în spații publice, cât și în unități de învățământ. Copiii sunt cei mai importanți. Nu ne aflăm în situația în care ultimul stinge lumina, ci în situația în care aprindem lumina ca să le-o lăsăm lor. Unii par că au uitat ce reprezintă copiii. Doresc să le arăt celor care au uitat ce aspect au, să le aduc aminte că indiferent de înălțime, de culoarea părului, de vârstă, trebuie să înțelegem că ceea ce facem noi astăzi se repercutează asupra lor mâine. Totul se raportează la ei!", este de părere Horia Constantinescu. 


Acesta a spus că va continua cu aceeași intensitate controalele și în școli, grădinițe, și în piețe, și la transportul în comun, astfel încât agenții economici și prestatorii de servicii să învețe să-și respecte consumatorii. 


"Este cutremurător faptul că avem numai produse tip, produs tip smântână, produs tip unt, produs tip brânză, pe care le dăm poate doar unui produs tip copil. Copiii noștri au ajuns să răcească doar uitându-se pe geam, pentru că organismul lor este plin de antibioticele și chimicalele din ceea ce mâncăm. Nu vom lăsa autobuzele care arată ca sicrie pe roți să îi ducă pe copiii noștri la școală. Și la fel ne vom ocupa de toți cei care nu vor să joace după legi. Ne dorim să-i eliminăm de pe piață pe toți cei care nu înțeleg că trebuie să respecte legea și să își respecte consumatorii", precizează șeful OPC Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4559 secunde