Ajutaţi-l pe Moş Crăciun să împartă cadourile potrivite!

184
Ajutaţi-l pe Moş Crăciun să împartă cadourile potrivite! - fondcadouricopii-1608046957.jpg

Articole de la același autor

Încet-încet, ne apropiem de sărbătorile de iarnă şi ce poate fi mai frumos decât să dăruieşti iubire, cadouri şi bucurie celor din jur.

Pentru fericirea copiilor din centrele pe care le coordonează, echipa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa, formată din ajutoare de încredere ale Moşului, a iniţiat o campanie prin care se doreşte implicarea întregii comunităţi de la malul mării pentru a aduce zâmbetul pe chipul tuturor persoanelor instituţionalizate.

„Sunteţi invitaţi să faceţi un schimb de cadouri cu adulţii şi copiii din centrele rezidenţiale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, fiind pentru prima dată când veţi dărui primind în acelaşi timp, semn că izolarea ne poate aduce mai aproape ca oricând. Ne dorim ca această campanie să fie acompaniată de clopoţeii renilor lui Moş Crăciun, iar voi, constănţeni mici şi mari, să veniţi cu inimile deschise pentru a ne cunoaşte şi pentru a face schimb de cadouri”, a precizat purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanţa, Oana Manoilă.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să alegeţi o scrisoare destinată Moşului şi, împreună cu alţi oameni de bine, să îndepliniţi cât mai multe din dorinţele aşternute pe hârtie. La final, faptele bune vă vor fi răsplătite, în sensul că veţi primi ornamente cu tematica sărbătorilor de iarnă lucrate manual de beneficiarii sistemului de protecţie. Este vorba despre obiecte unicat, lucrate în mare parte din materiale reciclabile şi pe care le-aţi văzut cu siguranţă la târgul anual de Crăciun pe care direcţia îl organizează, în fiecare an, la Vivo, în zona caselor de marcat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.499 secunde