AJOFM caută studenți pentru muncă în Germania

379
1
AJOFM caută studenți pentru muncă în Germania - studenti-1484227239.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța organizează, până la data de 9 februarie, selecția pentru studenții care doresc să lucreze pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară. 


Pentru anul 2017, au precizat reprezentanții agenției, sunt disponibile 70 de locuri ȋn domeniul hotelier- gastronomic, mai exact în unitățile gen fast-food, dar și în producția industrială și în domeniul serviciilor. 


"Menționăm că la interviu pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană", a declarat directorul AJOFM, Gheorghe Bușu. Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Constanta, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanta, pentru a-și înregistra dosarele. 


Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare înregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi aflate la numărul de telefon 0241/481.553 sau accesând site-ul AJOFM.






Comentează știrea

Cristina
12 ianuarie 2017
munca in Germany

DA MUNCESTI MULT CU BANI PUTINI!!! La Hotel si fast food...dragi Studenti nici sa nu va deplasati pt asa ceva!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5673 secunde