Ai plătit rovinieta? Opt puncte fixe noi de control al valabilității rovinietei

312
Ai plătit rovinieta? Opt puncte fixe noi de control al valabilității rovinietei - rovinieta0-1562100619.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, vor fi puse în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România opt noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul cărora vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzătoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancționării cu amenda contravențională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările și completările ulterioare.


Punctele respective de control sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Bechet, Cenad, Giurgiu, Lunga, Nădlac II (Autostrada A1), Negru Vodă, Ostrov și Porțile de Fier I. Astfel, de astăzi, sunt 82 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi. 


Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR. 


"Adresăm conducătorilor auto rugămintea de a verifica înainte de a utiliza rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi valabilitatea rovinietei. Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare)", precizează reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.496 secunde