Aglomeraţie la Buletine. Constănţenii se pot programa online

157
Aglomeraţie la Buletine. Constănţenii se pot programa online - aglomeratielabuletine-1622745762.jpg

Articole de la același autor

Pentru a se evita așteptarea inutilă și decalarea programărilor efectuate pentru eliberarea actelor de identitate, autorităţile locale fac apel la constănțeni să se prezinte la ora programată şi cu actele necesare.

„Programarea online nu vă exonerează de prezentarea documentelor pe care le găsiți afișate pe site-ul Direcției Locale de Evidență Persoane. De asemenea, conform prevederilor legale, documentele vor fi prezentate atât în original, cât și în copie. Amintim constănțenilor că au posibilitatea de a achita online taxa pentru eliberarea actului de identitate. Cei care nu pot sau nu vor să achite online au posibilitatea de a plăti taxa menționată la casieria Primăriei Constanța de la Centru de Informare Cetățeni din City Park Mall sau la orice sediu SPIT din oraș”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Aceştia recomandă constănțenilor care renunță la o programare să anunțe acest lucru pe adresa de mail [email protected], pentru ca în locul lor să poată fi reprogramate alte persoane. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7787 secunde