Agențiile de turism și hotelierii vor să aducă turiști turci la Mamaia

285
Agențiile de turism și hotelierii vor să aducă turiști turci la Mamaia - agentiideturism-1476805038.jpg

Articole recomandate

Un grup de agenți de turism din Turcia se află, în aceste zile, la Mamaia, într-un infotrip menit să-i convingă să vândă destinațiile românești de la mare. Vizita de documentare este organizată de Asociația Litoral - Delta Dunării (ALDD), Turkish Airlines și patronatul agențiilor de turism din Turcia - TURSAB.

"Scopul acestei vizite de documentare îl reprezintă promovarea stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță, a orașului Constanța și a zborurilor operate în acest proiect de Turkish Airlines, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. De altfel, organi-zarea de infotripuri în scopul promovării stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță face parte din strategia Asociației Litoral - Delta Dunării de a crește numărul de turiști în stațiune și în orașul Constanța, atât în sezonul estival, dar mai ales în extra sezon", explică reprezentanții  ALDD.

Serviciile asigurate de Asociația Litoral - Delta Dunării, în cadrul vizitei de documentare a agenților de turism din Turcia, sunt finanțate din bugetul ce provine din taxa de promovare a stațiunii Mamaia - Sat Vacanță, iar Turkish Airlines asigură transportul aerian al grupului.

Agenții de turism turci vor participa, astăzi, la o sesiune de networking cu hotelieri și agenți de turism din Constanța și Mamaia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.347 secunde