Agenție fiscală în centrul comercial Tom, pentru locuitorii din zona de nord a Constanței

237
Agenție fiscală în centrul comercial Tom, pentru locuitorii din zona de nord a Constanței - spit-1558547395.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona de nord a Constanței nu trebuie să mai bată drumul tot orașul pentru a-și plăti taxele și impozitele locale. Aceștia se pot adresa Agenției fiscale nr. 1, recent mutată de pe strada Badea Cârțan nr. 3, în cadrul centrului comercial Tom, standul B6.


"Demersurile pentru deschiderea Agenției fiscale în cadrul centrului comercial au intervenit pe fondul analizării cerințelor și așteptărilor contribuabililor, venind astfel în întâmpinarea locuitorilor din cartierele Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare și Tomis Nord, ca urmare a închiderii punctului de lucru deschis în cartierul Palazu Mare, strada Dumbrăveni nr. 1. Întrucât creșterea calității serviciilor publice constituie o prioritate pentru instituție, conceptul «open space», utilizat în cadrul Agenției fiscale nr. 6, a fost aplicat și în cadrul Agenției fiscale nr. 1, concept ce contribuie la eliminarea barierelor de comunicare și la creșterea transparenței în administrația publică.  Astfel, operațiunile fiscale sunt asigurate de inspectori în cadrul birourilor amenajate în spațiul deschis, iar plățile sunt efectuate la casieriile amplasate într-o zonă securizată", precizează Cristina Aldea, directorul executiv al SPIT Constanța.


Programul de lucru cu publicul al Agenției fiscale nr. 1 este lunea, marțea, miercurea și vinerea, între orele 8.30 și 16.30, și joia, între orele 8.30 - 18.30.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5353 secunde