Administrația locală reabilitează parcul din cartierul Poarta 6

247
Administrația locală reabilitează parcul din cartierul Poarta 6 - amenajareparc-1585854153.jpg

Articole de la același autor

Parcul din cartierul constănțean Poarta 6 va avea o nouă înfățișare, cât de curând! Astfel, după ce în ultimele luni pe aleile parcului au fost plantați arbuști și au fost reabilitate băncile, zilele acestea, autoritatea locală a luat măsura reabilitării elementelor decorative din beton: sunt îndepărtate cele vechi și deteriorate în mod excesiv și sunt turnate altele noi, sunt tencuite și vopsite.



"Protejați și dotați cu toate echipamentele de care au nevoie pentru siguranța lor, dar și a celor din jur, angajații societăților contractate de municipalitate lucrează pentru constănțeni. Astfel, zilele acestea se refac elementele decorative din beton, arcadele și zidurile de sprijin deteriorate din parcul din cartierul Poarta 6", au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.


"Zidăria veche și elementele decorative care erau deteriorate sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Acolo unde este cazul, sunt montate cofraje în care se toarnă beton. Spațiile reconstruite sunt tencuite și se efectuează lucrări de vopsire sau decorare în așa fel încât zona să fie înfrumusețată.
Acțiuni similare s-au desfășurat și în piațeta Far, unde au fost reabilitate elementele decorative și treptele de acces. Lucrările vor fi completate de amenajarea aleilor de acces", au mai precizat angajații municipalității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.474 secunde