ADIO LOCURI DE JOACĂ MIZERABILE ȘI PERICULOASE, LA CONSTANȚA! Iată lista celor ce intră în lucrări

Miercuri, 26 Aprilie 2017
10491
Începând din vara acestui an, spațiile de joacă din municipiul Constanța vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare.
Prin proiectul inițial, municipalitatea a alocat suma de 10.464.000 lei pentru modernizarea a 63 de spații de joacă. 


Întârzierile au fost cauzate de modificările aduse legislației din domeniul urbanistic. Lucrările vor fi demarate de îndată ce vor fi finalizate documentațiile privind obținerea autorizațiilor de construire și licitațiile pentru achiziția materialelor necesare lucrărilor de investiții.
În prima etapă vor fi reamenajate 39 de locuri de joacă. Iată care sunt acestea:
"Pentru a preîntâmpina eventualele situații neplăcute, Primăria Constanța va lua măsurile necesare în vederea alocării de fonduri și efectuării procedurii de achiziție a lucrărilor de reparare sau dezafectare, după caz, însă numai pentru locațiile care nu au fost incluse în proiectul de reamenajare sau care nu intră în prima etapă a acestuia. În ceea ce privește amenajarea unor locuri de joacă noi, au fost identificate 20 de locații, pentru care au fost aprobate fonduri de la bugetul local pentru anul 2017", explică reprezentanții Primăriei Constanța.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.5375 secunde